https://www.high-endrolex.com/10 Напередодні Дня Святого Миколая Національний університет цивільного захисту МНС завітав до своїх підшефних | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.12.2010
НУЦЗУ

Напередодні Дня Святого Миколая Національний університет цивільного захисту МНС завітав до своїх підшефних

16-го грудня, напередодні Дня Святого Миколая представники Національного університету цивільного захисту МНС, що у Харкові, відвідали своїх підшефних – вихованців обласного спеціалізованого навчально-виховного комплексу для дітей з вадами слуху.
Ось уже сьомий рік поспіль триває тісна співпраця між Національним університетом цивільного захисту України та незвичайною школою. Цього дня малеча з нетерпінням чекала на зустріч із своїми шефами: бо ж завітали рятувальники саме напередодні казкового чарівного свята – Дня Святого Миколая і не з пустими руками. Шефи привезли не тільки солодкі подарунки, а й незвичайний сюрприз – справжнісінький зоопарк. Тварин люб’язно надав Харківський зоопарк. Діти були у захваті – до живого подарунка можна було торкнутись, навіть погладити. А «надзвичайний» подарунок - підручник з безпеки життєдіяльності «Бережи себе, малюк!», що отримав кожний вихованець школи-інтернату від слухачів магістратури університету, без сумніву, стане настільною книгою для діточок протягом тривалого часу. Беззаперечно, така зустріч надовго запам’ятається малечі.
„Ми завжди дуже раді нашим шефам і завжди чекаємо на них із нетерпінням. – говорить Надія Іванівна, директор інтернату, Заслужений працівник освіти України, відмінник освіти. – Вони уважно ставляться до наших проблем. Допомагають матеріально, і фізично, активну участь у цьому беруть курсанти університету ”. У сумісних планах роботи на наступний рік – проведення Дня цивільної оборони та занять для підшефних щодо їхньої безпеки життєдіяльності.
Мабуть, ніякі слова вдячності не замінять щирої, непідробної радості, яку випромінювали дитячі очі. Значить, заради цього і варто жити, і творити добро...



 

Вікторія Коленко, Національний університет цивільного захисту України, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10