https://www.high-endrolex.com/10 Виїзд нового набору курсантів до урочища Фігуровка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.08.2006
НУЦЗУ

Виїзд нового набору курсантів до урочища Фігуровка

Вже славнозвісною традицією Університету став виїзд нового набору курсантів до урочища Фігуровка, до табору для проходження курсу молодого бійця. Ось і в цьому році особовий склад на чолі з начальником табірних зборів майором вн. сл. Семківим О.М. виїхав під м. Чугуїв, щоб за два тижні курсові офіцери та викладачі нашого навчального закладу навчили учорашніх школярів основам військового побуту.

В цьому році для проходження курсу молодого бійця виїхали 115 курсантів факультету Цивільного захисту населення і територій (начальник курсу підполковник вн. сл. Сумцов Ю.О.), 115 курсантів факультету оперативно-рятувальних сил (начальник курсу підполковник вн. сл. Нечипоренко М.М.) та 30 курсантів соціально-психологічного факультету (начальник курсу капітан вн. сл. Липовий В.О.).

Перед відбуттям до особового складу звернувся ректор університету полковник внутрішньої служби Садковий Володимир Петрович. В промові він побажав курсантам успіхів у опануванні навчальних дисциплін та подальшому навчанні в університеті.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10