https://www.high-endrolex.com/10 У Національному університеті цивільного захисту МНС відбулася спартакіада з боротьби самбо | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.12.2010
НУЦЗУ

У Національному університеті цивільного захисту МНС відбулася спартакіада з боротьби самбо

Народна мудрість стверджує «у здоровому тілі – здоровий дух». У Національному університеті цивільного захисту України цей вислів набув неймовірної актуальності. Вирішенню питань, пов’язаних із розвитком спорту та пропагандою в навчальному закладі здорового способу життя, приділяється багато уваги. Так, 9-го грудня у спортивній залі навчально-спортивного комплексу Національного університету цивільного захисту України відбулися змагання з боротьби самбо у залік Спартакіади університету 2010-2011 навчального року серед перемінного складу. Із привітальним словом до присутніх звернувся проректор по службі навчального закладу полковник служби цивільного захисту Олег Семків. Зокрема він зазначив, що фізичній підготовці кожного курсанта та студента в університеті приділяється особлива увага викладачів кафедри. Так, багато з них проявляються свої фізичні здібності у спортивних секціях з дзюдо, самбо, кікбоксингу, рукопашного бою, гирьового спорту. Триває тісна співпраця в плані проведення змагань із клубами, федераціями міста Харкова та іншими вищими навчальними закладами.
У важкій боротьбі І місце з боротьби самбо посів факультет пожежної безпеки, ІІ місце – факультет оперативно-рятувальних сил, ІІІ місце виборола збірна команда соціально-психологічного факультету та факультету цивільного захисту.
За словами Романа Хмелюка, викладача кафедри фізичної підготовки, спортивні перегони у залік Спартакіади університету 2010-2011 навчального року для постійного складу з гімнастики відбудуться 13 грудня, а 16-го грудня - змагання з гирьового спорту серед перемінного складу.

В командній першості місця розподілилися:

І місце - факультет пожежної безпеки;

ІІ місце - факультет оперативно-рятувальних сил;

ІІІ місце - факультет цивільного захисту та соціально-психологічний факультет.

В особистій першості перші місця посіли:

57 кг - Рекуненко Радіон Ф №4

62 кг - Гончаренко Олександр Ф №4

68 кг - Хмелюк Олександр Ф №4

74 кг - Чуб Андрій Ф №4

82 кг - Мамєдов Ельдар Ф №2

90 кг - Дацюк Роман Ф №2

100 кг - Закусілов Віталій Ф №4

+100 кг - Попов Григорій Ф №4



Вітаємо переможців!!!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10