https://www.high-endrolex.com/10 Візит шведської делегації до Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.12.2010
ВПУ ЛДУ БЖД

Візит шведської делегації до Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту.

7 грудня в рамках проекту співробітництва та згідно спільно погодженого плану дій керівництва МНС України та  Шведського цивільного агентства з надзвичайних ситуацій (ШЦАНС), Вінницьке вище професійне училище цивільного захисту відвідала шведська делегація на чолі з керівником проекту Пером Хультманом та представниками центрального апарату МНС України.

Метою візиту було ознайомлення гостей з системою підготовки кадрів в системі МНС України на базі Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту. Начальник училища полковник служби цивільного захисту Говорущак М.Г. познайомив шведських колег зі структурою, обсягом і змістом підготовки працівників робітничих професій та навчально-матеріальною базою училища.

Шведи проявили неабиякий  інтерес до проблем розвитку вищої та професійно-технічної освіти в нашій системі.  Під час зустрічі відбулось обговорення подальших перспектив співпраці та  можливостей навчання представників системи МНС України  у Швеції.

На останок, гості в супроводі керівництва училища побували в живописному куточку Вінниці - Національному музеї-садибі М.І. Пирогова, відвідали будинок, в якому проживав відомий вчений та церкву-некрополь, де з 1882 року покоїться набальзамоване тіло М.І. Пирогова.

 

 

  

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10