https://www.high-endrolex.com/10 Практика – запорука успіху | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.10.2010
НУЦЗУ

Практика – запорука успіху

Виїзні заняття в Національному університеті цивільного захисту України є невід’ємною складовою навчального процесу. На таких практичних заняттях курсанти і студенти не тільки закріплюють теоретичні знання із певних дисциплін, а й набувають практичних навичок, удосконалюють свої професійні здібності.
Так, з 27-го жовтня на кафедрі пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій Національного університету цивільного захисту України розпочалися практичні заняття з курсантами та студентами 4-их курсів факультетів пожежної безпеки та техногенно-екологічної безпеки на Харківському державному комбінаті хлібопродуктів № 2 ДАК «Хліб України», що розташований по вулиці Плеханівська, 114. Виїзний урок за темою «Перевірка протипожежного стану підприємства зберігання та переробки сільськогосподарської продукції» мав за мету проаналізувати стан пожежної безпеки процесу зберігання та переробки зернопродуктів, вивчення вимог нормативних документів. У результаті перевірки протипожежного стану борошномельного комбінату майбутніми фахівцями було запропоновано низку організаційно-технічних та пожежно-профілактичних заходів, направлених на зниження рівня пожежної небезпеки, складено припис інспектора держпожнагляду.
За словами начальника кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій підполковника служби цивільного захисту Володимира Олійника, такі заняття триватимуть на хлібокомбінаті протягом двох тижнів відповідно до спеціальної домовленості між навчальним закладом і підприємством.


Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10