https://www.high-endrolex.com/10 Представник ЛДУ БЖД МНС взяла участь у Ялтинському семінарі з практичної психології | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.10.2010
ЛДУ БЖД

Представник ЛДУ БЖД МНС взяла участь у Ялтинському семінарі з практичної психології

У науково-дослідному центрі глибинної психології, що розташований у Ялті, відбувся VII науково-методичний семінар: «Теоретичні і методичні основи практичної психології: вербальні і невербальні методи глибинної психокорекції». Участь у цьому семінарі взяла викладач кафедри практичної психології Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Ірина Сороката.
Семінар був організований за підтримки Міністерства освіти і науки України. Участь у ньому взяли провідні навчальні заклади України у галузі психології та педагогіки, серед яких заслужене місце займає ЛДУ БЖД. Провідною темою семінару стало обговорення актуальних проблем практичної психології та її прикладних аспектів, пов'язаних з використанням вербальних і невербальних методик в глибинній психокорекції. Обговорення відбулося у жвавому темпі, учасники поділилися життєвим та професійним досвідом.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10