https://www.high-endrolex.com/10 Найчарівніша, найсценічніша, найупевненіша дівчина претендуватиме на звання Міс цивільний захист-2010. За кулісами конкурсу НУЦЗУ «Міс університет-2010». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2010
НУЦЗУ

Найчарівніша, найсценічніша, найупевненіша дівчина претендуватиме на звання Міс цивільний захист-2010. За кулісами конкурсу НУЦЗУ «Міс університет-2010».

В Національному університеті цивільного захисту України проведено кастинг учасниць щорічного конкурсу краси «Міс університет - 2010». У відборі взяли участь 16 дівчат – представниць прекрасної статі Національного університету цивільного захисту України. Кожна учасниця відрізнялася одна від іншої зовнішністю, зростом, сценічною поведінкою, мовою, пластикою, умінням почуватися на сцені впевненно. Це всі важливі компонети, якими повинна володити кожна учасниця конкурсу. Але із шістнадцяти дівчат режисером конкурсу, художнім керівником НУЦЗУ  Миколою Целуйком було відібрано 10 учасниць, які вже приступили до активної підготовки участі у конкурсі. Нехай переможе найкраща!  18 листопада ця красуня зірве шквал аплодисментів і отримає безліч привітань та подарунків. 

 

Режисер конкурсу Микола Целуйко,

прес-служба Національного університету цивільного захисту України 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10