https://www.high-endrolex.com/10 Привітання з нагоди 50-річчя Краківської школи аспірантів Державної пожежної охорони Польщі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.10.2010
ЛДУ БЖД

Привітання з нагоди 50-річчя Краківської школи аспірантів Державної пожежної охорони Польщі

Шановний п. Богуслав Когут!


Прийміть щирі та теплі вітання від колективу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та від мене особисто з нагоди 50-річчя Краківської школи аспірантів Держаної пожежної охорони Польщі.
Ваш навчальний заклад готує фахівців відважної та вкрай потрібної людям професії пожежного. Ваші випускники несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства та життя людей від вогню та стихії. В умовах сьогодення, коли, на жаль, пожежі, аварії чи катастрофи природного та техногенного характеру не така вже рідкість, на Вас покладається особлива відповідальність: спасіння і захист людей та матеріальних цінностей.
Впевнений, що багаторічна співпраця між нашими навчальними закладами з кожним роком тільки зміцнюватиметься. Нам неабияк відрадно, що обопільно з Вами ми є оберегом життя і здоров’я громадян, де не існує національних обмежень, різниці соціального статусу і навіть державних кордонів, а торжествує велике гуманне прагнення – запобігти, врятувати, допомогти!
Бажаємо міцного здоров’я, добра, миру та злагоди Вам І Вашим родинам. Процвітання Вашому навчальному закладу та побільше вихованців, які б примножували славні традиції та здобутки пожежно- рятувальної служби.




З повагою,
ректор Університету,
 професор                                                                                                                                     Михайло Козяр
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10