https://www.high-endrolex.com/10 Львів зібрав провідних фахівців у галузі безпеки людини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2010
ЛДУ БЖД

Львів зібрав провідних фахівців у галузі безпеки людини

У Львові зібралися провідні європейські фахівці в галузі безпеки людини. Протягом двох днів, 20-22 вересня, на базі Університету безпеки життєдіяльності МНС вони проведуть серію тематичних семінарів та розкажуть про принципи організації та функціонування європейського механізму цивільного захисту. Зокрема, польські спеціалісти Маріуш Фельтиновський та Мартін Кедра, які мають досвід ліквідації наслідків землетрусу на Гаїті та лісових пожеж в Росії, поділяться своїм досвідом з курсантами Львівського університету МНС та учасниками семінару.
Захід відбувається в рамках реалізації спільного міждержавного проекту «Пандемія, криза, катастрофа - час діяти спільно! Україна інтегрована до європейських та глобальних систем цивільної безпеки». Ініціатором проекту виступили Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Варшавська Головна школа пожежно-рятувальної служби.
Проект передбачає інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини (European Community Mechanism for Civil Protection) і фінансується Євросоюзом. Метою проекту є адаптація українських фахівців, які працюють в галузі безпеки людини, до спільної роботи з міжнародними системами цивільного захисту і, зокрема, з Механізмом цивільного захисту Європейської Спільноти, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій і, особливо, тих, які мають транскордонний характер.
Наступним етапом стануть практичні навчання з організації спільних дій рятувальних підрозділів України та європейських країн під час ліквідації надзвичайних ситуацій. Подібні заняття пройдуть в Польщі, Німеччині та Швеції.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10