https://www.high-endrolex.com/10 Урочистості з нагоди Дня рятівника. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2010
ВПУ ЛДУ БЖД

Урочистості з нагоди Дня рятівника.

         15 вересня, напередодні відзначення  професійного свята рятівників у ВВПУЦЗ відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника. На які був запрошений увесь колектив навчального закладу, курсанти, студенти, слухачі та ветерани училища. Начальник училища полковник служби цивільного захисту Говорущак М.Г. привітав усіх присутніх з професійним святом, нагородив кращих курсантів та студентів грамотами училища, відзначив кращих працівників та подякував колективу за наполегливу і самовіддану працю, гідне несення служби. У зверненні до курсантів та студентів він промовив: «Ви можете пишатись тим, що по праву належите до когорти сміливих, мужніх, відданих справі! Рятувальник - це не просто професія, це спосіб життя тих людей яким підвладне приборкання стихії...».

Достатня увага була приділена гостям свята - ветеранам училища. Перебуваючи на заслуженому відпочинку, вони  не полишають зв'язок зі своєю професією, щедро діляться багатим досвідом з молодим поповненням когорти рятівників, вболівають за справу, якій віддали не один десяток років.

В цей день багато теплих слів лунало зі сцени актової зали училища про мужність людей однієї з найблагородніших професій на планеті. Силами працівників, курсантів та студентів навчального закладу було підготовлено та представлено цікаву концертну програму.

То ж ми вітаємо всіх тих, хто по праву належить до когорти рятівників! Нехай ваша самовідданість увінчається достойними результатами, а  незгасаюча життєва енергія у поєднанні з творчим натхненням щодня надають сил для здійснення добрих справ в ім’я процвітання рідної України! 

Зі святом всіх

 

  

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10