RSS

Новини навчальних закладів

13.09.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

В ЧЕРКАСАХ ЗНОВУ ЖАРТУВАЛИ!


    Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) виступила одним із організаторів фіналу Кубка України КВН, що пройшов у Черкасах 11 вересня. Ректорат навчального закладу доклав максимум зусиль, щоб команди КВН, які приїхали до Черкас з інших регіонів позмагатися за право називатися найбільш веселими та кмітливими, – «Генералы рудных карьеров» (м. Кривий Ріг), «Декабристы» (м. Суми), «Литературная газета» (м. Чорнобай), «Репина, 12» (м. Ізмаїл) та «Суперсімейка» (м. Вінниця) – отримали лише позитивні емоції від перебування на черкаській землі (умов проживання, репетицій та відпочинку).

     Участь у фіналі Кубка України взяла і команда КВН академії «Зворотна тяга».
    «Команда КВН «Зворотна тяга» виступає у складі Асоціації КВН України вже тринадцять років поспіль, – розповідає проректор по роботі з особовим складом АПБ полковник служби цивільного захисту Валентин Бузько. – Команда була створена у 1997 році і з тих пір, маючи різний склад (зважаючи на те, що ми є навчальним закладом, склад команди постійно оновлюється) неодноразово ставала переможцем та номінантом фестивалів КВН різного рівня – від обласних до Всеукраїнських та «Інтерліги КВН». Ректор академії полковник служби цивільного захисту Микола Кришталь, який працює в навчальному закладі понад 30 років, завжди приділяв велику увагу розвитку художньої самодіяльності, підтримував художні колективи та заохочував їх участь у громадських та культурно-масових заходах, які проводить МНС України та громадські організації міського, обласного, всеукраїнського рівня. Тому й до прохання Асоціації КВН України взяти на себе ряд організаційних питань щодо проведення цьогорічного фіналу Кубка КВН України поставився із розумінням. Адже виховання всебічно розвиненої молоді є одним із головних завдань нашого навчального закладу».

    Допомогу в проведенні фіналу Кубка КВН України в Черкасах надав голова Черкаської обласної державної адміністрації, Герой України Сергій Тулуб. За його сприяння свято гумору відбулося в оновленому залі Черкаської обласної філармонії.
І хоча «Зворотна тяга» цього разу виборола лише друге місце (із шести команд-учасниць), на її амбіційно-творчі плани щодо майбутніх перемог це аж ніяк не вплинуло.

    «У наших курсантів та студентів великий творчий потенціал. А невеличка поразка лише додає азарту!» – стверджує незмінний капітан команди підполковник служби цивільного захисту Олексій Хандусь.


 

 

На фото: моменти фінальної гри Кубка КВН України в Черкасах.

Світлана Єренкова,
сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ
АПБ імені Героїв Чорнобиля
МНС України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.