https://www.high-endrolex.com/10 Перші кроки майбутніх рятівників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.08.2010
НУЦЗУ

Перші кроки майбутніх рятівників

З 15 серпня розпочались навчально-тренувальні заняття для 200 «новоспечених» першокурсників Національного університету цивільного захисту України. Пройшли перші дні перебування майбутніх курсантів на території університету по вулиці Баварській 7, де вони ретельно готуються до подолання перших випробувань, що триватимуть два тижні далеко від рідних домівок. Метою проведення табірних зборів є вступ до спеціальності, ознайомлення із спеціалізованими дисциплінами, підготовка до фізичних та моральних випробувань.
За цей короткий, але дуже насичений проміжок часу першокурсники вже навчились підшивати комірці, приводити свій зовнішній вигляд до вимог носіння форменого одягу, застеляти ліжка, проводити прибирання закріпленої території і , звичайно, першим крокам стройової підготовки. Всі вони стараються та дуже швидко звикають до свого «нового життя», яке нічим не схоже на попереднє.
Бажаємо нашим першокурсникам успіхів у навчанні, впевненості у виконанні службових обов’язків.


Прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10