https://www.high-endrolex.com/10 Перші випробування для майбутніх курсантів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.08.2010
НУЦЗУ

Перші випробування для майбутніх курсантів

З 15 до 29 серпня на навчальному полігоні Національного університету цивільного захисту України у с. Фігурівка курс молодого бійця проходитимуть 200 “новоспечених ” першокурсників. Саме там вони будуть засвоювати перші „ази” обраної професії, пізнаючи всі складності, усвідомлюючи, з якою метою кожний поступив до навчального закладу. Сьогодні майбутні курсанти ретельно готуються до подолання перших випробувань, що триватимуть два тижні удалині від рідних домівок. Родинний затишок замінять їм офіцери та їх однокурсники. Вони полегшать період адаптації молодих курсантів до умов навчання в університеті. Безумовно, після таких випробувань новачки стануть дисциплінованішими та доброзичливими один до одного.
Слід зазначити, що курс молодого бійця передбачає введення до спеціальності, націлення на ознайомлення із спеціалізованими дисциплінами, підготовку до фізичних та моральних випробувань. У таборі уже створено всі умови для проходження курсу молодого бійця. Тож, удачі й успіхів вам, першокурсники!

Вікторія Коленко, Національний університет цивільного захисту МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10