RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2006
НУЦЗУ

На наукових засадах

В Академії цивільного захисту України продовжують проходити наукові та науково-практичні конференції. Так, 27 квітня 2006 року відбулась науково – практична конференція „Актуальні проблеми пожежної профілактики”, яку проводив факультет наглядово – профілактичної діяльності Академії цивільного захисту України.

У заході взяли участь як представники вищих навчальних закладів МНС України, так і представники провідних організацій, установ України, а саме: Академії цивільного захисту України, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності,  Харківського державного технічного університету будівництва та архітектури, Національного технічного університету «ХПІ», Науково-дослідного інституту Мікрографії, ООО „Проект ВО”, ГУ МНС України в місті Києві, РВ ХДУ ГУ МНС України в Харківській області, УМВС України в Харківській області.

Обговорюючи актуальні питання та підсумовуючи результати доповідей, було визначено ширше залучати до сумісних наукових досліджень у галузі пожежної безпеки працівників провідних навчальних та наукових закладів м. Харкова, ГУ МНС України в регіонах, підтримувати постійний зв'язок з кафедрами Національного технічного університету „ХПІ” з питань дослідження пожежонебезпечних властивостей будівельних матеріалів. Учасниками конференції було також виділено вважати актуальним та перспективним напрямком досліджень у галузі забезпечення пожежної безпеки об’єктів роботи, які проводяться ТВО „Проект ВО” (м. Харків), а саме: розробку приладів автоматичної пожежної сигналізації та керування пожежогасінням.

Традиційно конференція пройшла в теплій атмосфері.

Доповідь В. Л. Авраменко (кандидат технічних наук,
професор, завідуючий кафедрою технології пластичних мас НТУ «ХПІ»)

Доповідь М.М. Стеця (ад’юнкт кафедри ППНП АЦЗУ)

Доповідь І. Б. Федюка (викладач кафедри
військової підготовки, ХДТУБА)

Підведення підсумків роботи секції “Пожежна профілактика
в населених пунктах”
  О.А. Стельмахом (кандидат технічних наук,
доцент, заступник начальника кафедри ППНП АЦЗУ)

Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.