RSS

Новини навчальних закладів

25.06.2010
НУЦЗУ

Вісті з курсів гірничої та спеціально-рятувальної служби

25-го червня на курсах гірничої та спеціально-рятувальної підготовки Національного університету цивільного захисту МНС відбувся випуск фахівців робітничої професії «Верхолаз». 13 новоспечених спеціалістів успішно склали іспит з теоретичної та практичної частини. Практично відпрацьовувались дії в опорному та безопорному просторі, а також способи підняття та спуску з висоти. «Випуск спеціалістів робітничої професії «Верхолаз», - говорить начальник курсів Сергій Кулаков, - відбувся в навчальному закладі уже вдев’яте. Серед молодих фахівців – два третьокурсники факультету оперативно-рятувальних сил – Данило Барбарихін та Антон Симоненко. Нам надзвичайно приємно, що жоден випуск не обходився без вихованців університету». Сергій Володимирович вітав випускників, бажав успіхів у подальшій професійній діяльності, зазначивши, що дані професії – для справжніх чоловіків.

Молоде поповнення служби цивільного захисту після закінчення Національного вишу МНС додатково матиме робітничі професії. На сьогодні професію «Верхолаз» отримали більше 90 чоловіків. Як зазначає Сергій Кулаков, сьогоднішні випускники курсів чітко усвідомлюють, що отримання ще однієї спеціальності стане в нагоді у їхній подальшій професійній діяльності. А вони, у свою чергу, упевнені, що це їм ніколи не завадить.
Сьогодні на випускників чекають сфери цивільного захисту та оперативно-рятувальних служб, сфери житлово-комунального господарства тощо.


Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.