https://www.high-endrolex.com/10 В АКАДЕМІЇ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ВІДБУВСЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

В АКАДЕМІЇ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ВІДБУВСЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ

    В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України пройшов спільний концерт колективу художньої самодіяльності 3-го курсу факультету пожежної безпеки АПБ та творчої молоді міста, у тому числі й студентів інших навчальних закладів, які приїхали навчатися в Україну із країн Африки. Захід відбувся в рамках проведення інформаційно-просвітницької та попереджувально-профілактичної роботи щодо запобігання ксенофобії, расової та етнічної дискримінації серед учнівської та студентської молоді, спрямованої на формування толерантності, поваги до культури, історії, мови, звичаїв, традицій представників різних національностей.
    Курсантам та студентам академії, де приділяється велика увага розвитку творчих здібностей молоді, було що показати під час концерту. Але й цікаво було подивитися номери, підготовлені гостями. Деякі з номерів навіть були спільними. Так клуб академії, переповнений курсантами, студентами та гостями, із захватом аплодував авторській композиціі Анастасії Хижняк – випускниці Черкаської школи мистецтв по класу фортепіано і вокалу, яка посіла друге місце у номінації «народний вокал» на останньому фестивалі «Черкаська зірка». Захват глядачів викликав і футбольний фрістайл від першої в Черкасах команди з футбегу у складі Влада Задорожного, Миколи Чвалуна, Богдана Скічка та Олександра Кислинського, яка минулого року посіла друге місце на Чемпіонаті України по футбольному фрістайлу та футбегу. На біс викликали співаків – студентів ЧДТУ Ібрагіма Шібі, який приїхав навчатися до України із Нігерії, та Оді із Камеруна. Потішили глядачів виступи шоу балету «JustFeelz» та виступи гостей у стилі «бітбокс шоу». Родзинкою свята стали і номери у виконанні відомої в України професійної рок-групи «The Big Ben» (до 2003 року мала назву «Вільвет»), яка записує свої диски у Німеччині, неодноразово виступала на одній сцені із групами «Тік» та «Океан Ельзи». Засновники групи: Станіслав Юрченко (бас-гітара), Євгеній Моісей (ритм-гітара), Максим Кривобородов (соло-гітара).
    Активну участь в організації концерту взяли курсанти та студенти із активу 3-го курсу факультету пожежної безпеки АПБ: сержант с.ц.з. Вадим Семенюк, молодші сержанти с.ц.з. Гліб Щербина та Ілля Година, курсанти Сергій Потапенко, Олександр Салютін та студент Іван Корнійчук. Саме вони дуже хотіли зробити шоу у незвичному форматі. Відтепер у хлопців не тільки широке коло знайомих із числа прогресивно-творчої молоді різних національностей, а й багато творчо-амбіційних планів на майбутнє, в яких є місце і для подальшого проведення подібних «спільних» заходів.


 

Світлана Єренкова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10