https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

16.06.2010
ДСНС України

Вітання Міністра МНС Н.Шуфрича науково-педагогічному складу, працівникам, усьому особовому складу вищих навчальних закладів МНС з нагоди випуску молодих фахівців

Дорогі друзі, колеги, шановні випускники!

Від імені Колегії Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи щиро вітаю науково-педагогічний склад, працівників та весь особовий склад вищих навчальних закладів МНС, а особливо нинішніх випускників, із завершенням навчання, отриманням дипломів та перших у вашому житті офіцерських погонів. Переконаний, що великим хвилюванням у цей день наповнені ваші серця. Але не меншим хвилюванням і гордістю за своїх дітей сяють очі і серця батьків і матерів, близьких і рідних, які прибули на урочистості, щоб розділити з вами спільну радість.

Біографія кожного з вас відтепер матиме новий формат самостійного життя, а отримані протягом навчання знання стануть надійним фундаментом для професійного самовдосконалення, міцним підґрунтям чесного і неупередженого виконання службового обов’язку, впевненим стартом до здорового кар’єрного зростання. І куди б не закинула вас доля, як би не склалося ваше життя, завжди пам’ятайте своїх педагогів і наставників, які віддали вам не тільки свої знання і досвід, а й частку душі.

  Набуті знання віднині дають вам багато прав та водночас зобов'язують бути готовими за будь-яких обставин, кожної миті, часом нехтуючи своїм здоров’ям та навіть життям, прийти на допомогу постраждалим від стихії людям. Відповідальне ставлення до виконання своїх обов'язків, чесність, непідкупність, дисципліна і законність – найважливіші заповіді кожного працівника МНС.

 Попереду у вас тернистий шлях рятувальника, де не може бути місця байдужості до людського горя, де готовність до самопожертви окреслює сенс і незрівнянне значення сьогоднішньої непересічної події, котра назавжди поєднала вас з мужністю і відвагою.

 Нехай кожен із вас вірить, що мрії – досяжні, треба тільки впевнено йти до своєї мети. Усі труднощі можна здолати, якщо вірити у власні сили, опиратися на підтримку свого колективу і систематично вдосконалювати професійну майстерність.

 Бажаю всім вам міцного здоров'я, домашнього добробуту, сімейного тепла і затишку, щасливої життєвої дороги і якомога менше надзвичайних ситуацій!

 

Міністр з питань надзвичайних ситуацій

та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи

Н. Шуфрич

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10