https://www.high-endrolex.com/10 ПОДОРОЖ У КАЗКУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ПОДОРОЖ У КАЗКУ

    Перейнятися духом грецьких міфів, відпочити у затінку рідкісних дерев, помилуватися золотими рибками у ставку та на власні очі побачити й інші дива Дендрологічного парку «Софіївка» змогли минулими вихідними курсанти 46 навчального взводу факультету оперативної діяльності, подорожуючи разом із куратором своєї групи капітаном служби цивільного захисту Олегом Мирошником історичними місцями Черкащини.
    Парк, який колись граф Потоцький створив для своєї коханої – красуні Софії, вже понад два століття вражає відвідувачів красою та витонченістю, є перлиною світового садово-паркового мистецтва та одним із семи чудес України.
«Екскурсія розпочалася із «Єлисейських полів», – розповідає сержант служби цивільного захисту Ілля Прохоров. – Потім ми вийшли до храму Флор та Зміїного фонтану… Особливо вразили нас композиції із рослин, каменю, скульптур. У парку все продумано, кожен його куточок ніби дихає історією, античними міфами. Це, справді, найвеличніший дарунок, який тільки міг зробити чоловік заради свого кохання».
    Екскурсія парком, в якому воєдино злилися щедрість природи та людський геній, сподобалася усім. Курсанти дякували і працівникам «Софіївки», які оберігають таку красу, і керівникам факультету та академії, які надали змогу своїм вихованцям відвідати цей чарівний куточок України.


 

Факультет оперативної діяльності
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10