RSS

Новини навчальних закладів

14.06.2010
НУЦЗУ

Уперше курсанти Національного університету цивільного захисту МНС взяли участь у спортивному орієнтуванні

 

У першокурсників Національного університету цивільного захисту МНС продовжується табірний збір на навчальному полігоні у с. Фігуровка. Вони пізнають чимало нового та стають учасниками надзвичайних занять і спортивних перегонів. Так, 13-го червня уперше курсанти взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування. «Для багатьох курсантів, говорить начальник 1-го курсу факультету пожежної безпеки полковник служби цивільного захисту Юрій Сумцов, - це було справжнім випробуванням. Адже кожен з них міг легко заблукати в лісі. Однак, за допомогою топографічної карти особовий склад впорався з завданням на відмінно, і всі учасники змагань подолали дистанцію та контрольні пункти». До речі, і такі перегони мали своїх переможців. Це – Сергій Волосюк, курсант факультету пожежної безпеки, який виборов І місце з результатом 96 балів, Валентин Кердивар, курсант соціально-психологічного факультету, який посів ІІ місце з результатом 95 балів, а ІІІ місце отримав Максим Авраменко, курсант факультету пожежної безпеки, з результатом 94 бали.

Сподіваємось, що проведення змагань зі спортивного орієнтування стануть доброю традицією під час табірних зборів першокурсників.

Збори тривають. І ось нарешті розпочався купальний сезон. Курсанти на заняттях з фізичного виховання та перед обідом мають змогу купатися в річці С.Дінець. Триває підготовка збірних команд курсів до змагань з плавання. В програмі змагань - плавання на 100 м, а також естафета 4х100 м.

Першокурсники старанно тренується, щоби взяти участь в  урочистих заходах з нагоди випуску молодих фахівців, що відбудеться 19-го червня. 12-го червня курсантів було заохочено та надано можливість побувати на дні відкритих дверей Чугуївського аеродрому. До їхньої уваги та всіх присутніх були представлені літаки та гелікоптери. І … заворожуюче авіа-шоу. Всі курсанти отримали масу позитивних емоцій та дізналися чимало нового. 

Ради самоврядування факультетів ПБ та ОРС, Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.