RSS

Новини навчальних закладів

10.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ТАЛАНОВИТА ЛЮДИНА – ТАЛАНОВИТА В УСЬОМУ

    Представники творчих колективів Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України Олексій Хандусь, Максим Голота, Катерина Корж та Яна Шевченко взяли участь у проведенні прямого ефіру молодіжної сторінки програми «Студії плюс» Черкаської обласної телерадіокомпанії «Рось», присвяченої дозвіллю студентської молоді.
    Кожному із запрошених учасників програми було що розповісти глядачам. Адже керівництво Академії пожежної безпеки приділяє велику увагу не тільки вдосконаленню навчально-виховного процесу, розвитку науки та спортивній підготовці своїх вихованців, а й створенню належних умов для розвитку творчих здібностей і талантів курсантів та студентів, цікавого та змістовного проведення їхнього дозвілля.
    Провідний фахівець Центру соціально-гуманітарної роботи, психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю і засобами масової інформації АПБ майор служби цивільного захисту Олексій Хандусь понад десять років є незмінним капітаном відомої на всю Україну команди КВН академії «Зворотна тяга», а також організатором та ведучим спортивно-розважальних та концертних шоу-програм.
    Міс академії 2006 року курсант 4-го курсу Катерина Корж з першого курсу займається громадською діяльність. Спочатку її вибрали членом курсантського, студентського та слухацького самоврядування курсу, потім – факультету, а згодом, головою цієї громадської організації, яка, до речі, має вагомий голос в навчальному закладі. Нині Катерина Корж також очолює Черкаську обласну студентську раду та є членом Колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України. І все це вона поєднує з відмінним навчанням та активною участю у всіх культурно-масових заходах, що проходять в академії (є ведучою концертних програм, сама танцює та співає).
    Студентка 3-го курсу Яна Шевченко має надзвичайної краси голос з діапазоном у чотири октави. У прямому ефірі вона акапельно виконала одну із пісень Лари Фабіан і так вразила глядачів своїм талантом, що після ефіру до студії зателефонував викладач вокалу одного із престижних навчальних закладів м. Черкас і запропонував Яні безкоштовні заняття.
    Курсант 4-го курсу Максим Голота не тільки співає, а сам грає на музичних інструментах. Під час ефіру він грав на гітарі та співав пісні про вибрану професію рятувальника.
Звичайне спілкування у телеефірі вийшло таким пізнавальним, жвавим та захоплюючим, що у авторів програми виникла ідея про цілий цикл передач, присвячених саме творчості майбутніх рятувальників.

 

Світлана Єренкова
На фото: співає Яна Шевченко
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.