RSS

Новини навчальних закладів

02.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

1 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

    Традиційно перший день літа перетворюється в Україні у свято. На вулицях і в парках проводяться різноманітні заходи для дітей: концерти, конкурси тощо. І вже стало традицією, що в цей день представники організацій, які взяли шефство над дитячими закладами, обов’язково їдуть до них у гості.
    1 червня в День захисту дітей працівники, студенти та курсанти Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України вже вкотре відвідали і своїх підшефних – дітей-сиріт із дитячого будинку, що розташований у селі Кропивна Золотоніського району. Та цього разу відвідини перетворилися у великий захід, участь в якому взяли також представники обласної та міської влади, громадських організацій.
    Кожен із вихованців дитячого будинку у цей день отримав від гостей не тільки теплі слова привітань, а й подарунки. Апогеєм свята став спільний концерт, який складався з номерів, що підготували діти та гості (учасники художньої самодіяльності академії).
    Розважили усіх присутніх і показові виступи майбутніх пожежників-рятувальників, які продемонстрували свої уміння боротися з вогнем водою та піною, рятувати потерпілих та працювати з пошуковими собаками із кінологічної служби навчального закладу.
    Чудове свято дарує нам перший день літа: свято радості, турботи, милосердя і співчуття; свято, яке примушує дорослих, хоча б ненадовго, зупинитися у своїх буденних клопотах та згадати про найменших членів суспільства, про тих маленьких людей, які вже сьогодні творять майбутнє своїми мріями та прагненнями.



 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.