https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр зустрівся з випускниками | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.06.2010
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр зустрівся з випускниками

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбулося засідання державної екзаменаційної комісії де були прийняті рішення щодо допуску випускників до державних іспитів та захисту дипломних робіт.
Після засідання комісії з випускниками зустрівся ректор університету генерал-лейтенант Михайло Козяр. Він представив курсантам голову державної екзаменаційної комісії, начальника ГУ МНС України в Львівській області, генерал-майора Сергія Дмитровського та членів комісії, а також побажав успіхів під час здачі державних іспитів.
На цій неділі планується робоча нарада з керівниками західних регіональних управлінь з питань ліквідації наслідків несприятливих погодних умов під головуванням Міністра МНС України Нестора Шуфрича. Ректор закликав випускників бути готовими, в разі необхідності прийти на допомогу рятувальникам західного регіону.

 

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10