https://www.high-endrolex.com/10 Львівський держуніверситет безпеки життєдіяльності МНС переймає досвід Японії в управлінні проектами та програмами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.05.2010
ЛДУ БЖД

Львівський держуніверситет безпеки життєдіяльності МНС переймає досвід Японії в управлінні проектами та програмами

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС відвідали президент Японської асоціації управління проектами, професор Хіроші Танака та президент Української асоціації управління проектами, професор Сергій Бушуєв. Протягом двох днів вони проведуть майстер-клас «Управління проектами та програмами як інноваційна платформа. Збагачення української практики японським досвідом». У роботі семінару беруть участь понад 50 представників науково-педагогічного персоналу університету, викладачі інших вузів Львова, представники громадських організацій, підприємств і бізнес-структур. Слід зазначити, що нещодавно у нашому навчальному закладі розпочато підготовку наукових кадрів за спеціальністю «Управління проектами та програмами».

Професори Хіроші Танака і Сергій Бушуєв - активні учасники створення методології управління проектами, входять до керівних органів Міжнародної асоціації з управління проектами, відомі у всьому світі фахівці в цій галузі.
Хіроші Танака розповів про новий напрямок в управлінні проектами і програмами - про методологію P2M. Дана методологія узагальнила досвід Японії з управління проектами і програмами і стала національним стандартом цієї країни. Головна її особливість полягає в інтеграції процесів розробки стратегії підприємств і процесів управління проектами та програмами. Тільки така єдність може привести до успіху в умовах зростаючої конкуренції на світовому ринку. Професор Хіроші Танака застосовував на практиці методологію P2M при управлінні масштабної Японсько-Індійською програмою вартістю 90 млрд. доларів США.


Розвиток підприємств в сучасних умовах відбувається шляхом створення та реалізації проектів і програм. Методологія управління проектами і програмами на рівні підприємств створювалася в другій половині ХХ століття. Широко відомі розробки Project Management Institute (США) та Міжнародної асоціації з управління проектами (IPMA), які заклали основи теорії управління проектами та програмами. В даний час дані результати стали де-факто міжнародними стандартами.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10