https://www.high-endrolex.com/10 Випуск слухачів заочної форми навчання - співробітників МНС Азербайджанської Республіки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.05.2010
НУЦЗУ

Випуск слухачів заочної форми навчання - співробітників МНС Азербайджанської Республіки

26-го травня в Національному університеті цивільного захисту МНС відбувся випуск слухачів заочної форми навчання – співробітників МНС Азербайджанської Республіки.
Цьогоріч 34 іноземні випускники із отриманими в навчальному закладі новими знаннями від’їдуть до своїх підрозділів пожежної охорони МНС рідної держави. До речі, Національний виш МНС здійснює підготовку фахівців для пожежної охорони Республіки Азербайджан з 2002 року. Від’їдуть випускники до рідної держави підтверджувати свій професійний рівень. Із них – 2 магістри управління, а двоє випускників отримали другу вищу освіту. П’ятеро іноземних громадян отримали дипломи з відзнакою. Серед них – майор внутрішньої служби Міхман Ібрагімов. «Важкувато було опановувати складні науки з теорії із-за мовних труднощів. – говорить офіцер. – Але викладачі з розумінням ставились до наших проблем. За це їм особлива подяка. Ґрунтовний слід залишать по собі тактичні навчання з проведення аварійно-рятувальних робіт, комп’ютерні тренажери з відпрацювання практичних навичок щодо ліквідації надзвичайних ситуацій при виникненні пожежі тощо. Від усіх випускників хочу висловити велику подяку керівництву навчального закладу та керівництву пожежної охорони МНС Азербайджанської Республіки за наданий шанс отримати рятувальну освіту в Україні, у провідному навчальному закладі МНС. Дякуючи долі, ми не тільки отримали якісні знання, але й ознайомились із національними традиціями українського народу».
Вітаємо випускників із завершенням навчання та бажаємо їм реалізувати отримані знання у практичній діяльності в підрозділах на користь України та Республіки Азербайджан.

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10