RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

Розкіш радості у добрій справі.

Розкіш радості у добрій справі.
Це може кожен з нас!

    Під таким гаслом стартував соціальний проект наукового товариства курсантів та студентів академії «Подаруй дитині книгу!». Акція мала на меті збір книг, розмальовок, розвивальних матеріалів, канцелярського приладдя для вихованців Чигиринської спеціалізованої школи-інтернату.
    «Ідея проведення соціального проекту виникла не випадково, зазначає голова НТКС академії магістрант, ст. сержант с.ц.з. Олександр Федоришин. – Утім останнім поштовхом до організації проекту стала цьогорічна участь курсантів та студентів академії у Всеукраїнському форумі наукових об’єднань (м. Київ). Долучення студентсько-курсантської молоді до традицій благодійництва, звичних для українців – явище, поширене в усіх регіонах держави».
    Впродовж чотирьох тижнів тривав збір матеріалів в рамках соціального проекту. Книги, альбоми, фарби, олівці, пластилін, зошити, папки, папір – все, що зібрали, було передано для підтримки навчально-виховного процесу в школі-інтернаті.
    «Проект наукового товариства корисний своїм виховним впливом на курсантсько-студентську молодь, наголосив проректор з науково-дослідної та редакційно-видавничої роботи полковник с.ц.з. І.Ю. Тищенко. – В академії курсанти та студенти здобувають вищу освіту, що поруч з фаховою підготовкою передбачає і морально-етичне виховання. Саме нашим випускникам доведеться в недалекому майбутньому взяти на себе відповідальність за безпеку і благополуччя співгромадян. Слід зазначити, що це не лише сумлінне виконання посадових обов’язків, а ще й ініціатива, прагнення до вищих ідеалів. Ось чому досвід проведення таких акцій корисний для наших курсантів та студентів. Сподіваємося, що проект приживеться і стане традиційним для наукового товариства академії».



 

І.Ю. Гуріненко

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.