RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2010
НУЦЗУ

А музика звучить…

Саме під такою назвою 21-го травня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулася незвичайна подорож до чарівного світу музики. Такий захід уперше в історії навчального закладу був організований та проведений оркестром університету. Під чаруючі акорди духових інструментів звучала не тільки класична музика, а й попурі на сучасні та народні пісні, а також на теми латиноамериканських мелодій. Заворожуюча атмосфера, що запанувала у клубі Національного вишу МНС, охопила своїм позитивним запалом кожного із присутніх. А музика звучить…лунають чисті прекрасні насичені звуки, немов безсмертний дотик до душі…А в очах гостей – непідробна радість від того, що хоча б на мить вони перейнялись почуттям прекрасного, урочисто піднесеного. «Це був звітний концерт, - говорить диригент духового оркестру Станіслав Ленівенко, – про виконану роботу протягом року. Ми намагались донести до кожного із присутніх весь той творчий потенціал, що закладений у нашому структурному підрозділі. Як на мене, нам це вдалося. Крім того, упевнений, що бадьорий настрій оркестр подарував усім».
Також присутні мали змогу насолодитись грою джазового оркестру під назвою Біг Бенд. За словами проректора по роботі з персоналом полковника служби цивільного захисту Вадима Попова, протягом його службової діяльності в університеті було багато виступів духових та естрадних колективів, але цей захід виявився найкращим. Концерт викликав незвичайне захоплення та залишив по собі позитивні емоції.
Проведений захід започаткував ще одну славну традицію навчального закладу, а також поповнив скарбничку духовних надбань університету.


 

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС, фото - Ігоря Котова.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.