https://www.high-endrolex.com/10 6.05.2010 року пройшла виставка-презентація промислового потенціалу Черкащини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.05.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

6.05.2010 року пройшла виставка-презентація промислового потенціалу Черкащини

6.05.2010 року в палаці культури «Дружба народів» відбулася із ініціативи голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба пройшла виставка-презентація промислового потенціалу Черкащини. Серед найбільш потужних підприємств регіону була також представлена експозиція Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МНС України – єдиного вищого навчального закладу. «Участь у таких експозиціях, зазначає керівник делегації від академії майор с.ц.з. Качкар Є.В., прекрасна нагода для консолідації ідей, зусиль та планів щодо співпраці у напрямі розбудови народного господарства регіону та державності в цілому».

Академія представила на огляд відвідувачів виставки-презентації монографії та навчально-методичні розробки науково-педагогічних працівників, а також експериментальні установки, які були розроблені в наукових лабораторіях навчального закладу.


 

ВНДтаРВР

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10