https://www.high-endrolex.com/10 Навчальні семінари з питань безпеки на виробництві для львівських пивоварів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2010
ЛДУ БЖД

Навчальні семінари з питань безпеки на виробництві для львівських пивоварів

Науково-педагогічні працівники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, під керівництвом професора кафедри управління, правового забезпечення та дізнання Олега Міллера, провели серію семінарів з фахівцями ВАТ «Львівська пивоварня». Тема занять стосувалася питань охорони праці та безпеки на виробництві. На семінарах була присутня та категорія працівників, які задіяні на технологічних ділянках та відповідають за безпеку праці підлеглих. Представники медичної служби навчального закладу провели також низку занять з надання першої медичної допомоги.
Львівський університет МНС вже досить тривалий час співпрацює із адміністрацією пивоварні, навчаючи персонал основним вимогам безпеки на виробництві. В свою чергу керівництво підприємства дозволяє проводити на їхній території практичні заняття з курсантами. Майбутні рятувальники знайомляться з технологічними процесами, практично вивчають вимоги пожежної безпеки на подібних об’єктах тощо.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10