https://www.high-endrolex.com/10 Третьокурсниця Національного вишу МНС Ю.Авєріна посіла ІІ місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2010
НУЦЗУ

Третьокурсниця Національного вишу МНС Ю.Авєріна посіла ІІ місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з безпеки життєдіяльності

З 29-го березня до 1-го квітня в Сумському державному університеті відбувся ІІ етап IX Всеукраїнської студентської олімпіади з безпеки життєдіяльності. Більше 160 учасників із 56 вищих навчальних закладів України взяли участь в інтелектуальних перегонах. Свій науковий потенціал спробували проявити і курсанти Національного університет цивільного захисту МНС. Другокурсник Максим Малахов, третьокурсники Олексій Тєтєрін та Юлія Авєріна, вихованці факультету пожежної безпеки, достойно представили МНС та свій навчальний заклад.
До речі, Всеукраїнська олімпіада проходила у 2 етапи: 1- комп’ютерне тестування, 2 - практичні завдання з надання першої долікарської допомоги. Як зазначає Юлія Авєріна, яка посіла ІІ місце у заході регіонального масштабу, важкувато довелось, були достойні молоді науковці, і тут, беззаперечно, спрацювали якісні знання, отримані в університеті. Слід зазначити, що хлопці Олексій Тетерін та Максим Малахов розділили між собою 4 місце.
Крім участі в інтелектуальних змаганнях, учасники заходу ознайомились із історико-культурною спадщиною Сумщини, побували на благочинній акції «Червоного хреста», де майже всі отримали заохочувальні призи, а також мали можливість побачити сучасну пожежну-рятувальнику техніку в дії, представлену ГУ МНСУ в Сумській області.
Вітаємо наших переможців!!!


 

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10