https://www.high-endrolex.com/10 На довгу та щасливу дорогу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

На довгу та щасливу дорогу

   19 березня 2010 року Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України відвідав новопризначений перший заступник Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи генерал-майор служби цивільного захисту Віталій Петрович Бут, який протягом двох останніх років очолював цей навчальний заклад.
    На зустрічі з колективом за участю представників курсантсько-студентського самоврядування було обговорено основні завдання та перспективи розбудови Академії, зміцнення її матеріально-технічної бази, удосконалення підготовки фахівців пожежної безпеки, розвиток галузевих наукових досліджень та участь в них науковців навчального закладу.
    Колишній випускник Академії, який пройшов гідний наслідування професійний шлях від пожежника-рятувальника до керівника найвищого рангу, В.П. Бут був зворушений щирими словами привітань з нагоди отримання високої посади в МНС та побажань майбутніх професійних досягнень, які прозвучали з вуст представників колективу академії.
    Перший проректор Микола Андрійович Кришталь оголосив рішення Вченої ради академії про присвоєння В.П. Буту звання почесного професора академії та вручив йому відповідний атестат і професорську мантію.
   Висловили слова побажань і очільники факультетів та кафедр, які також вручили тепер уже колишньому ректору на згадку про рідну академію обереги Черкащини – «Кобзар» Тараса Шевченка та вишитий український рушник.
    Зворушливо прозвучали слова привітання від активу курсантсько-студентського самоврядування академії.
    Під час зустрічі В.П. Бут висловив щиру подяку за співпрацю та впевненість у тому, що Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля і надалі залишиться одним із провідних навчальних закладів МНС України.
   Звичайно ж, перший заступник Міністра ще не раз відвідає рідний навчальний заклад, проте роки, протягом яких він очолював академію, залишаться в її історії сторінкою стабільної, творчої роботи, запам’ятаються плідними результатами діяльності колективу, тісною співпрацею закладу з іншими підрозділами МНС, великою кількістю значимих подій та зростанням авторитету Академії.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10