https://www.high-endrolex.com/10 Завершено навчання з підвищення кваліфікації завідувачів територіальних курсів НМЦ сфери ЦЗ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2024
ІДУ НД ЦЗ

Завершено навчання з підвищення кваліфікації завідувачів територіальних курсів НМЦ сфери ЦЗ

У період з 8 по 26 квітня 2024 року в Інституті проходили навчання завідувачі (заступники завідувачів) територіальних курсів НМЦ ЦЗ та БЖД областей за навчальною програмою «Підвищення кваліфікації педпрацівників НМЦ ЦЗ та БЖД у галузі знань 26 «Цивільна безпека».

Для закріплення результатів навчання проведено конференцію з обміну досвідом за темою: «Навчання дорослих. Специфіка навчання під час воєнного стану» та круглий стіл за темою: «Особливості навчання населення в територіальних підсистемах».

26 квітня 2024 року відбувся захист випускних робіт та випуск слухачів групи № НМЦ-5/24 за навчальною програмою «Підвищення кваліфікації педпрацівників НМЦ ЦЗ та БЖД у галузі знань 26 «Цивільна безпека».

 

Слухачі висловили слова щирої вдячності керівництву ІДУНДЦЗ, науково-педагогічному складу кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами та викладачам інших кафедр, які були залучені до навчального процесу, за високий рівень проведення занять та за корисний досвід.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10