https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.10.2023
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання Вченої ради Інституту

24 жовтня, в умовах воєнного стану, у комбінованому режимі під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Члени Вченої ради розглянули та схвалили звіт про науково-дослідну роботу за темою «Дослідження стану готовності єдиної державної системи цивільного захисту, її функціональних і територіальних підсистем щодо ефективності та оперативності реагування на надзвичайні ситуації, наслідки військових конфліктів, здатності оперативно розв’язувати завдання за призначенням та стану захищеності населення і територій від таких ситуацій» (шифр НДР «Біла книга цивільного захисту України»).

Розглянуто проєкт Плану наукової та науково- технічної діяльності Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту на 2024 рік. Також присутніх поінформували про дотримання академічної доброчесності учасниками освітнього процесу.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10