https://www.high-endrolex.com/10 Фахівчиня НУЦЗ України взяла участь у міжнародній конференції, що відбулася у м. Веймар (Німеччина) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.09.2023
НУЦЗУ

Фахівчиня НУЦЗ України взяла участь у міжнародній конференції, що відбулася у м. Веймар (Німеччина)

13-15 вересня 2023 року у Німеччині (м. Веймар) тривала міжнародна конференція «21th International Conference on Building Materials (21. ibausil)». У науковому заході з доповіддю про останні наукові здобутки в галузі спеціальних будівельних матеріалів взяла участь старша викладачка кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Національного університету цивільного захисту України, кандидат технічних наук, доцент Олена Христич.

Мета конференції - зібрати разом дослідників провідних університетів і промислових підприємств Німеччини та інших держав у галузі будівельних матеріалів. Фахівці з Німеччини, Китаю, Польщі, України, Литви та інших країн завітали до Веймару представити свої новітні наукові здобутки, обмінятися ідеями, а також розглянути можливості взаємовигідного співробітництва. Крім того, на конференції були представлені різні види аналітичного і дослідницького обладнання всесвітньовідомої німецької фірми Bruker, обладнання в області технологій промислової підготовки EIRICH, будівельні матеріали лідера на ринку Європи компанії BauMineral та інш.

На початку засідання з вітальним словом звернувся до учасників конференції директор університету Bauhaus-Universität Weimar Prof. Dr.-Ing. H.-M. Ludwig та секретар оргкомітету Prof. Dr.-Ing. Matthias Lieboldt.

Під час конференції старша викладачка кафедри спеціальної хімії та хімічної технології НУЦЗ України, к.т.н, доцент Олена Христич представила стендову доповідь «Ресурсо- та енергозберігаюча технологія цементів спеціального призначення». Результати викладених досліджень було присвячено розв'язанню актуальної проблеми розробки ресурсозберігаючої технології синтезу спеціальних будівельних матеріалів для захисту від високих температур та іонізуючого випромінювання з використанням різних видів промислових відходів.

Після завершення зустрічі всі учасники отримали сертифікат 21-ї Міжнародної конференції з будівельних матеріалів (21't ibausil) та робочі матеріали конференції (з можливістю включення до міжнародної науково-метричної бази SCOPUS).



Національний університет цивільного захисту України



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10