https://www.high-endrolex.com/10 На пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ проведено науково-практичний семінар | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.05.2023
ІДУ НД ЦЗ

На пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ проведено науково-практичний семінар

 

04 травня 2023 року на пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ під головуванням заступника начальника Інституту з наукової роботи, кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника Віталія Коваленко відповідно до Плану наукової і науково-технічної діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій на 2023 рік проведено науково-практичний семінар за темою: «Тенденції випробувань речовин, матеріалів, будівельних конструкцій, електротехнічних виробів, продукції протипожежного призначення в науково-випробувальному центрі у 2022 році. Проблемні питання та пріоритетні напрямки випробувальної діяльності».

У ході проведення науково-практичного семінару обговорювались питання щодо тенденцій випробувань речовин, матеріалів, будівельних конструкцій, електротехнічних виробів, продукції протипожежного призначення в науково-випробувальному центрі, проблемні питання та пріоритетні напрямки випробувальної діяльності. Також були розглянуті питання впровадження в Україні європейських стандартів щодо методів випробувань  в цій сфері.

Крім того, під час проведення семінару було представлено інформацію щодо участі співробітників Інституту у спеціальних навчаннях  «Rescue Days Ukraine 2023», які проводились на базі ГУ ДСНС в Івано-Франківській області в період з 20 по 23 квітня 2023 року.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10