https://www.high-endrolex.com/10 Вітаємо слухачів групи ПК/НМЦ/18 з успішним завершенням навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.03.2023
ІДУ НД ЦЗ

Вітаємо слухачів групи ПК/НМЦ/18 з успішним завершенням навчання

 

Упродовж двох тижнів, з 20 лютого по 3 березня 2023 року, кафедрою інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами в онлайн-форматі проводилося навчання зі слухачами групи ПК/НМЦ/18 —  завідувачі НКП навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту.

Для підведення підсумків навчання проведено круглий стіл. На ньому виступили: ЗУБКОВА ЛЕСЯ МИКОЛАЇВНА, завідувач НКП м. Білгород-Дністровський НМЦ ЦЗ та БЖД Одеської області, з темою доповіді “Надання консультаційно-методичної допомоги щодо оформлення та відкриття «Класів безпеки» в Білгород-Дністровському районі Одеської області“.

Також під час круглого столу виступив ГУДАКОВ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ, завідувач НКП у м. Тростянці НМЦ ЦЗ та БЖД Сумської області, який поділився актуальними сучасними навчально-методичними розробками НМЦ ЦЗ та БЖД Сумської області.

В обговоренні тем взяли участь усі слухачі групи, викладачі кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами та професор кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення, к. юридичних н., доцент ВАСИЛЬЄВ Ігор Олександрович.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10