https://www.high-endrolex.com/10 Конференція з обміну досвідом та тему: «Особливості організації роботи завідувачів НКП навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту щодо навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.02.2023
ІДУ НД ЦЗ

Конференція з обміну досвідом та тему: «Особливості організації роботи завідувачів НКП навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту щодо навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»

 

24 лютого 2023 року кафедра інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами організувала та провела конференцію з обміну досвідом для слухачів групи ПК/НМЦ/18, що навчаються за програмою «Цивільна безпека» підвищення кваліфікації педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту у галузі знань 26 «Цивільна безпека». Учасники конференції — завідувачі НКП навчально-методичних центрів сфери  цивільного захисту.

Під час конференції з доповідями виступили:

БОВА Владислав Юрійович,  завідувач НКП НМЦ ЦЗ та БЖД Тернопільської області. Тема виступу: Особливості оформлення матеріалів закінченого методичного супроводу СОН, СОТ у підрозділах НМЦ  ЦЗ та БЖД Дніпропетровської області

КУТЯШЕВ Сергій Костянтинович, завідувач НКП м. Козятин НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області, поділився досвідом з питання «Методичний супровід суб’єктів господарської діяльності Вінницької області».

Доповіді супроводжувалися презентаційними матеріалами. Учасники конференції обговорили професійні питання. Захід у пройшов в творчій та дружній атмосфері.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10