https://www.high-endrolex.com/10 Звернення начальника Інституту з нагоди Нового 2023 року та Різдва Христового | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

Звернення начальника Інституту з нагоди Нового 2023 року та Різдва Христового

Шановні колеги!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди Нового 2023 року та Різдва Христового.

 

У Новий рік ми входимо з новими сподіваннями – на перемогу, мир, добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для нашої рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить передусім від кожного з нас – від нашої відповідальності, активної життєвої позиції та щоденної кропіткої праці. Прийдешній Новий рік нехай дарує вам життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення всіх задумів і сподівань, подальших професійних досягнень на благо України.

 

Сьогодні я хочу подякувати усьому колективу Інституту за плідну, самовіддану працю в умовах дії воєнного стану, незламність духу, сумлінність у роботі, відданість обраній справі, високі результати і значні здобутки на всіх напрямках діяльності.

 

Нині перед нами постають нові виклики та завдання, і я щиро вірю, що ми гідно їх подолаємо, адже якщо ти з ІДУ НД ЦЗ, то жодні перешкоди не мають значення. І я впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться здійснити найсміливіші ідеї, утвердити та реалізувати всі задуми.

 

Від щирого серця бажаю вам та вашим родинам у Новому 2023 році міцного здоров'я, щастя, невичерпного джерела життєвої енергії, якомога менше надзвичайних ситуацій та більше спокійних і щасливих днів. Нехай ці зимові свята будуть щедрими й радісними, а Божа благодать ніколи не покидає вашої оселі, в якій завжди пануватимуть мир, злагода і достаток.  

 

 Переможного та Мирного Нового 2023 року.

 

 

 

З повагою

 

Начальник Інституту                                                                                                                                        Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10