RSS

Новини навчальних закладів

02.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбулася конференція з обміну досвідом зі слухачами групи № ПК/НМЦ/15

 

2 грудня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулася конференція з обміну досвідом зі слухачами групи № ПК/НМЦ/15.

У роботі конференції, підготовленій та проведеній кафедрою інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами виступили слухачі:

САС Віталій Михайлович, майстер виробничого навчання Здолбунівських територіальних курсів ЦЗ та БЖД ІІІ категорії НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області з доповіддю на тему: «Проведення  практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів ЦЗ на підприємствах, установах, організаціях»;

МАЛЯРЕНКО Ольга Володимирівна, майстер  виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Полтавської області з доповіддю на тему: «Особливості навчання дорослих діям у надзвичайних ситуаціях»;

ДОБРЯНСЬКИЙ Володимир Ілліч, майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Запорізької області з доповіддю на тему: «Надання домедичної допомоги».

В обговоренні зазначених доповідей взяли участь усі учасники конференції. Значну увагу учасники конференції приділили професійній компетентності майстрів виробничого навчання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.