https://www.high-endrolex.com/10 В Національному університеті цивільного захисту України відбувся персональний розподіл випускників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.12.2022
НУЦЗУ

В Національному університеті цивільного захисту України відбувся персональний розподіл випускників

01 грудня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся персональний розподіл для подальшого проходження служби в органах (підрозділах) ДСНС України випускників 2022/23 року за освітнім ступенем «бакалавр», а також слухачів магістратури управління, ад'юнктури та докторантури.
До складу комісії з проведення розподілу увійшли ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, заступник директора департаменту персоналу – начальник відділу комплектування та проходження служби ДСНС Ярослав Кондауров, представники підрозділів персоналу ГУ ДСНС України в областях та м. Київ та підрозділів безпосереднього підпорядкування ДСНС взяли участь у режимі онлайн.
Завдяки попередній кропіткій роботі, проведеній керівництвом університету, факультетів, курсів, сектору по роботі з перемінним складом університету з курсантами-випускниками, досить швидко відбувся розподіл.
У 2022 році в НУЦЗУ розподілу підлягають 6 ад'юнктів, 1 докторант, 10 слухачів магістратури управління, 162 бакалаври.


Національний університет цивільного захисту України

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10