https://www.high-endrolex.com/10 З теплотою та сердечністю колектив Національного університету цивільного захисту України вітає Кулєшова Миколу Миколайовича із Ювілеєм | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2022
НУЦЗУ

З теплотою та сердечністю колектив Національного університету цивільного захисту України вітає Кулєшова Миколу Миколайовича із Ювілеєм

25 вересня виповнилось 70 років доцентові кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту факультету цивільного захисту Миколі Миколайовичу Кулєшову.
Понад чверть століття присвятив Микола Миколайович справі організації вищої освіти у пожежно-рятувальній сфері не тільки в університеті, а й поза її межами, вихованню молоді, підготовці висококваліфікованих спеціалістів для служби цивільного захисту.
В університеті з глибокою повагою ставляться до Ювіляра керівництво, колеги і вихованці закладу вищої освіти, згадують ті, кого навчав та виховував Микола Миколайович, кому свого часу дав путівку в життя, для кого багато років був керівником і наставником.
Безцінним є його внесок у розвиток і становлення провідного закладу вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій у сфері цивільного захисту. Висока відповідальність, бездоганна пильність, неперевершений професіоналізм – такі риси притаманні шановному Ювілярові.
Микола Миколайович одним із перших відгукнувся на страшну трагедію, що сталася на Чорнобильській АЕС, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я, виконував свій службовий обов’язок, за що отримав одну із найвищих нагород.
Сьогодні шанований ветеран перебуває в однострої зі своїми однодумцями, передаючи свій багатий досвід молодому поколінню рятувальників, підготовці здобувачів вищої освіти, вболіваючи за долю навчального закладу.
Бажаємо дорогому Ювілярові подальших успіхів на професійній ниві, життєвих гараздів, затишку в рідній оселі, добробуту та мирного неба!



Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10