https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України опановують нові знання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2022
НУЦЗУ

Курсанти факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України опановують нові знання

З метою обміну передовим досвідом та підвищення рівня професійної майстерності здобувачів вищої освіти для курсантів 4-го курсу навчання розпочалися додаткові заняття з теми «Обладнання пожежної автодрабини. Підйом по автодрабині на висоту».
22 вересня відбулися додаткові заняття для здобувачів вищої освіти 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України.
Викладачі кафедр пожежної та рятувальної підготовки та інженерної та аварійно-рятувальної техніки факультету оперативно-рятувальних сил ознайомили курсантів з конструкцією, порядком розгортання, тактичними можливостями та технічними характеристиками пожежної автодрабини АД-30 (131) ПМ-506.
Також курсанти виконали вправу щодо підйому по автодрабині на висоту 20 метрів. В результаті занять здобувачі добре засвоїли теоретичний матеріал та підвищили фізичні навички, моральні і психологічні якості, що необхідні для виконання професійних обов’язків.
Заняття тривають і далі!


Національний університет цивільного захисту України 

 

 

 

 

 


Національний університет цивільного захисту України 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10