RSS

Новини навчальних закладів

03.08.2022
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбулися попередні захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління

3 серпня було заслухано звіт з написання дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління Кравченко Любові з теми «Стратегічне планування розвитку регіональної системи професійно-технічної освіти як інноваційний механізм державного управління». Науковий керівник – ректор Комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпропетровської обласної ради», доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Сиченко Віктор.
Цього ж дня було заслухано звіт Марущина Юрія з теми «Механізми державного регулювання підтримки та розвитку об’єднаних територіальних громад в Україні». Науковий керівник – завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, доктор наук з державного управління, доцент Щепанський Едуард.
Вітаємо аспірантів та бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.