https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники і курсанти НУЦЗУ та ЧІПБ стали учасниками круглого столу «Проблеми забезпечення безпеки громадян в умовах воєнного стану» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.07.2022
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники і курсанти НУЦЗУ та ЧІПБ стали учасниками круглого столу «Проблеми забезпечення безпеки громадян в умовах воєнного стану»

21 липня на базі Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗУ у режимі онлайн відбувся круглий стілу «Проблеми забезпечення безпеки громадян в умовах воєнного стану». У заході взяли участь науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти п’яти вишів системи Міністерства внутрішніх справ, які виступили зі змістовними доповідями.
Вітали учасників круглого столу представники Департаменту освіти, науки та спорту МВС України, Департаменту персоналу ДСНС України, проректори закладів вищої освіти, серед яких – проректор з навчальної та методичної роботи Національного університету цивільного захисту України Юрій Ключка. Тематика круглого столу є актуальною, так як наша держава сьогодні опинилася в умовах війни. У доповідях здобувачі, в залежності від напряму діяльності закладу вищої освіти, порушили проблеми щодо забезпечення безпеки громадян та шляхів їх розв’язання. Національний університет цивільного захисту України представили здобувачі вищої освіти Денис Діхтяренко з теми «Методи розшуку постраждалих на зруйнованих будівлях у період воєнного стану», Яким Трушов з теми «Забезпечення захисту цивільного населення від небезпечних чинників артилерійського та ракетного обстрілу під час бойових дій», Іван Глущенко з теми «Проблеми забезпечення проведення робіт з розмінування місцевості внаслідок російської агресії проти України».
Круглий стіл допоміг здобувачам вищої освіти та присутнім не тільки обмінятися досвідом, але й запропонувати нові шляхи щодо забезпечення безпеки наших громадян, а також ознайомитись із сучасними можливостями та підходами у цьому напрямі.

Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10