RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Навчальна конференція з обміну досвідом на тему: «Особливості та проблемні питання навчання населення діям у НС»

 

20 травня 2022 року кафедра інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами організувала та провела навчальну конференцію з обміну досвідом для слухачів групи ПК/НМЦ/10, що навчаються за програмою «Цивільна безпека» підвищення кваліфікації педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту у галузі знань 26 «Цивільна безпека». Учасники конференції — майстри виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту.

Під час конференції відповідно до плану проведення виступили:

майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Закарпатської області ВОЙЦЬО Марія Володимирівна з доповіддю «Організація підготовки МВН до проведення практичних занять»;

майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Дніпропетровської області ЗАРИЦЬКА Юлія Валеріївна з доповіддю «Інформаційно-просвітницька робота МВН на об’єктах під час війни (СГ, ЗДО, ДНЗ, ПТУ, міські лікарні та поліклініки)».

Доповіді супроводжувалися презентаційними матеріалами. До обговорення професійних питань долучилися всі учасники конференції, зокрема слухачі П’янига Володимир Іванович (НМЦ ЦЗ та БЖД Житомирської області) та Шелест Микола Васильович (НМЦ ЦЗ та БЖД Київської області).

Зустріч пройшла в творчій та дружній атмосфері.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.