RSS

Новини навчальних закладів

21.12.2021
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась друга частина онлайн-семінару в рамках проєкту NET-CBRN-REACT

Члени консорціуму обговорили та проаналізували дослідження щодо майбутніх навчань, вправ та процедур, основаних на ризиках, що є поширеними у Східній Європі та на Близькому Сході. Було погоджено концепцію поширення інформації у МЕДІА.
За умов складних та постійно мінливих, що продемонструвала пандемія COVID19, більш ефективна готовність та запобігання, оперативніше реагування та усунення наслідків надзвичайних ситуацій потребують кращого накопичення інформації, збільшення її потоку, покращення обміну знаннями та навичками для консолідації наукових доказових знань. Саме тому однією з умов проєкту було створення онлайн експертної підтримки Мережі знань у рамках Об’єднаного Механізму Цивільного Захисту, що і було успішно реалізовано.

Проєкт NET-CBRN-REACT сприятиме впровадженню Сендайської рамкової програми ООН щодо зменшення ризику катастроф, забезпечуючи краще розуміння ризиків стихійних лих у регіонах Східної Європи та Близького Сходу, а також сприятиме інформуванню ЄС під час кризового управління надзвичайними ситуаціями.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.