https://www.high-endrolex.com/10 Література | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Література

05.11.2012
НУЦЗУ

У НУЦЗУ вийшла з друку навчальна книга з грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України: Організація аварійно-рятувальних робіт на авіаційному транспорті. Аветісян В.Г., Сенчихін Ю.М., Ораєвський Д.В.

Надається матеріал про організацію безпеки польотів авіаційного транспорту. Викладено характеристику та можливі аварійні ситуації при експлуатації повітряних суден. Розглянуто організацію аварійно-рятувальних робіт при надзвичайних подіях на повітряних суднах під час аварійних посадок, пожеж як на території аеропорту, так і за його межами. Висвітлено порядок здійснення пошукових і аварійно-рятувальних робіт та систему реагування органів управління з ліквідації аварійних ситуацій на авіаційному транспорті.
Навчальний посібник призначений для курсантів, студентів і слухачів навчальних закладів МНС, ВПС та ЦА, практичних працівників системи МНС, інженерно-технічного та льотного персоналу. Може використовуватися для навчання студентів з питань безпеки життєдіяльності, добровільних рятувальних формувань та населення.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10