https://www.high-endrolex.com/10 Література | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Література

26.03.2012
НУЦЗУ

У НУЦЗУ вийшла із друку навчальна книга з грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України: Теорія ймовірностей і математична статистика. Навч. пос. Агапова І.С., Сознік О.П.

У НУЦЗУ вийшла із друку навчальна книга з грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України: Теорія ймовірностей і математична статистика. Навч. пос. Агапова І.С., Сознік О.П. (2011 р.)

Навчальний посібник містить теоретичні відомості з теорії ймовірностей і математичної статистики, що відповідають робочій програмі з «Теорії ймовірностей і математичної статистики» для спеціальностей «Пожежна безпека» і «Цивільний захист». Подаються приклади розв’язання задач із основних розділів даної дисципліни, яка викладається курсантам і студентам Національного університету цивільного захисту України вказаних спеціальностей. Навчальне видання може використовуватися студентами інших спеціальностей.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10