https://www.high-endrolex.com/10 Література | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Література

06.10.2011
НУЦЗУ

У НУЦЗУ вийшов із друку практикум "Будівельні конструкції та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій: практикум. / Ю.В. Квітковський, М.М. Удянський, О.В. Миргород, Ю.В. Луценко, А.І. Морозов" із грифом «Рекомендовано Міністерством освіти і науки, мол

У НУЦЗУ вийшов із друку практикум із грифом «Рекомендовано Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямами підготовки «Пожежна безпека», «Цивільна безпека», «Охорона праці» (Лист МОНмолодьспорт України від 23.06.11 № 1/11-5142)»:
Будівельні конструкції та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій: практикум. / Ю.В. Квітковський, М.М. Удянський, О.В. Миргород, Ю.В. Луценко, А.І. Морозов. – Х.: НУЦЗУ, 2011. – 158 с.

ISBN 978-617-619-023-3

У даному практикумі викладено матеріал з розрахунку будівельних конструкцій, що працюють під навантаженням як у звичайних умовах експлуатації, так і в умовах впливу різноманітних факторів надзвичайних ситуацій. Подано методики та приклади розрахунку будівельних конструкцій, збирання навантажень, що діють на конструкції. Подано методики і приклади розрахунку межі вогнестійкості будівельних конструкцій за першим та третім граничними станами, а також методики та приклади визначення засобів посилення пошкоджених конструкцій.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10