https://www.high-endrolex.com/10 Література | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Література

07.02.2011
НУЦЗУ

Вийшов з друку підручник «Електротехніка та пожежна профілактика в електроустановках» авторів Кулакова О.В., Росохи В.О., який затверджений Міністерством освіти і науки України у встановленому порядку.

Підручник відповідає програмі навчальної дисципліни "Електротехніка та пожежна профілактика в електроустановках" підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" у галузі знань 1702 "Цивільна безпека" за напрямом 6.170203 "Пожежна безпека".
У підручнику викладено основні положення електротехніки, що необхідні для якісного аналізу пожежної небезпеки електричних мереж та електротехнічних виробів, докладно розглянуто причини пожеж від та в електроустановках, напрями та методи запобігання пожежам й дослідження пожеж.

Підручник призначено для курсантів, студентів, слухачів, що навчаються у вищих навчальних закладах за напрямом "Пожежна безпека". Також може бути корисним широкому колу фахівців, які займаються профілактикою пожеж в електроустановках.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10