https://www.high-endrolex.com/10 Література | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Література

01.09.2010
НУЦЗУ

Вийшов з друку навчальний посібник «Кризова психологія». За заг. ред. проф. О.В.Тімченка. Гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів» (лист МОН України від 08.06.10. № 1/11-4863)

У навчальному посібнику розглядаються основні поняття та висвітлюються загальні проблеми сучасної кризової психології. Обговорюється широке коло питань особливостей організації діяльності кризових психологів під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій; наводяться загальні підходи надання невідкладної психологічної допомоги людям, що опинились в осередку лиха; висвітлюються основні методи, які використовують фахівці МНС при роботі з різними категоріями постраждалого населення. Навчальний посібник містить в собі систематизовані практичні рекомендації, розроблені на власному досвіді психологів МНС, які брали участь у ліквідації надзвичайних ситуацій різного рівня.

Для психологів МНС, курсантів та студентів, які навчаються за спеціалізацією «Екстремальна та кризова психологія», магістрів та ад’юнктів соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України.


 

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10